Kundeservice

+45 3841 0389

Mandag-torsdag kl. 8.30-18.00
Fredag kl. 8.30-15.00

Blog

 • Sådan dyrker du motion i det fri

  20. december 2021
  Det er videnskabeligt bevist, at vi bliver gladere, hvis vi får mere frisk luft i løbet af dagen. Så selvom du måske allerede er godt i gang med dit fitnessmedlemskab, så er det måske på tide, at du overvejer, om vægtskiverne skal skiftes ud med trailsko og regnslag.
  Læs mere
 • Fest i haven? Husk den rette belysning

  14. oktober 2021
  Livet byder på mange gode muligheder for at holde en fest, og hvis du selv holder af at have det sjovt, benytter du sikkert enhver mulig lejlighed til at invitere venner og familie på besøg til en omgang festivitas.
  Læs mere
 • Spar på omkostninger og hold din næste fest hjemme i haven

  27. september 2021
  Livet byder på mange gode muligheder for at holde fest. Der er barnedåb, konfirmationer, bryllupper, runde fødselsdage og meget andet, og det er alt sammen vigtige begivenheder, som fejres og markeres bedst med en god fest i venner og familiens selvskab.
  Læs mere
 • Sådan vælger du det perfekte telt til overnatning i det fri

  27. september 2021
  Det er populært som aldrig før at smide et telt på ryggen og vandre ud i den danske natur for at finde et smukt og fredfyldt sted at slå lejr for natten.
  Læs mere
 • Køb den rigtige lyskilde til dit telt

  30. august 2021
  Er du på jagt efter nye pærer eller lamper til dit telt? Så er du heldigvis kommet til det helt rigtige sted! I de nedenstående afsnit vil du nemlig blive klogere på, hvorfor LED pærer fra https://www.lyskilderdirekte.dk/ kan være det helt rigtige valg for dig!
  Læs mere
 • Sådan shiner du din have op til den store havefest

  23. december 2020
  Står der havefest i kalenderen? Der er ikke noget mere hyggeligt end en komsammen på en varm sommerdag.
  Læs mere
 • Teltudlejning i Jylland

  22. juli 2020
  Læs mere om hvordan du lejer et telt i Jylland, og hvad du skal gøre dig af tanker inden.
  Læs mere
 • Sådan får du et billigere bryllup

  Sådan får du et billigere bryllup

  21. maj 2015
  Det er snart sommer, og det er traditionelt højtid for bryllupper. Men har du tænkt på, hvordan du vil holde det, og hvor dyrt det skal være? Her kan du læse mere om bryllupper, budgetter og tendenser.
  Læs mere
 • 3 overvejelser før leje af festtelt

  07. august 2014
  For at teltudlejeren kan hjælpe dig, til at opnå den bedste løsning for dig og din fest, er det en god idé, at overveje de forskellige muligheder der er ved et festtelt.
  Læs mere
 • Findes der regler for opsætning af et festtelt?

  27. maj 2014
  Skal du til at holde bryllup, konfirmation eller studenterfest i et telt i haven? Så er det nødvendigt, at du sikrer dig, at selve teltet og teltopsætningen lever op til de gældende regler på området. Find ud af mere om reglerne her!
  Læs mere
 • Sådan planlægger du den perfekte havefest

  08. maj 2014
  Det er sommer, solen skinner, haven blomstrer og humøret er i top - Det er blevet tid til at planlægge havefest. Inden gæsterne ankommer, er der flere ting som skal forberedes for at skabe den perfekte fest i din have.
  Læs mere
 • Skal du holde fest?

  30. april 2014
  Kalenderen skriver april måned, og varmen er så småt på vej tilbage. Det var også på tide vil nogle mene. Nu har vi haft nok kulde. Foråret er på vej, og med foråret følger der også automatisk konfirmationer med.
  Læs mere
 • Den ultimative guide til din festplanlægning!

  24. april 2014
  At holde en stor fest kan virke en smule uoverskueligt. Der er utrolig mange ting at holde styr på, og planlægningen kan være lang og besværlig. Med denne guide til festplanlægning, har du en let og overskuelig måde at komme igennem planlægningen. Guiden vil bl.a. indeholde simple steps til planlægningen, checkliste undervejs og masser af inspiration til din fest.
  Læs mere
 • Guide til festudlejning

  15. april 2014
  Det kan være en smule uoverskueligt at finde rundt på udlejningsmarkedet. Teltudlejningspris.dk gør det hele en smule lettere.
  Læs mere
 • Festplanlægning med et stramt budget

  06. april 2014
  Der findes ikke noget sjovere end at feste og fejre livets milepæl og derved skabe skønne minder, som varer hele livet. Festens omkostninger kan hurtigt løbe løbsk og det kan være svært at holde styr på budgettet. Her kan du læse nogle tips om hvordan man planlægger en fest og samtidig passe på sparegrisen.
  Læs mere
 • Hold det perfekte surpriseparty

  02. april 2014
  Livets milepæl skal fejres - fødselsdage, bryllupsdage, gode nyheder - og der findes ikke nogen bedre fest end et surpriseparty. Et surpriseparty er en god måde at vise dine kære hvor meget du holder af dem, da det kræver omhyggelig planlægning og en stor indsats på din side.
  Læs mere
 • Spar penge på leje af festtelt

  12. marts 2014
  Står du og skal til at holde stor fest, kan du have brug for at leje et stort festtelt.
  Læs mere