Kundeservice

+45 3841 0389

Mandag-torsdag kl. 8.30-18.00
Fredag kl. 8.30-15.00

Spar penge på leje af festtelt

Med teltudlejningspris.dk du spare penge på leje af festtelte. Læs hvordan her...

12. marts 2014
Spar penge på leje af festtelt

Sådan sparer du penge på leje af festtelt.

Teltudlejningspris.dk ønsker at gøre teltudlejningsmarkedet mere prisgennemsigtigt. Vores service går kort og godt ud på at sammenligne tilbud på bl.a. festtelte. Servicen er nødvendig da markedet for udlejning kan være svær at gennemskue. Teltudlejerne opgiver ofte ikke standardpriser på deres hjemmesider, derfor er det svært for forbrugeren at sammenligne priser. En grund til at teltudlejerne ikke oplyser en standardpris er, at de skal kende de nærmere specifikationer som kunden ønsker af teltet. Skal kunden selv ringe rundt og angive disse informationer til mange forskellige udlejere vil det tage lang tid. Ved at benytte Teltudlejningspris.dk skal disse informationer kun gives en gang.

Udlejere i konkurrence

En anden god funktion ved teltudlejningspris.dk er, at udlejerne er i skarp konkurrence med hinanden. Teltudlejningspris.dk har en lang række samarbejdspartnere i hele landet, og når der laves en forespørgsel, konkurrerer alle disse udlejere om den. Udlejerne ved altså godt at de er i konkurrence med hinanden. Det betyder at prisen vil blive meget konkurrencedygtig, da flere udlejere altså konkurrerer om det samme tilbud. Teltudlejningspris.dk tilbyder denne service gratis og uforpligtende til forbrugerne. Dvs. at forbrugerne ikke er tvunget til at benytte nogle af de tilbud de modtager.

Så står du i en situation, hvor du har brug for at leje et festtelt, kan de gratis bestille et tilbud på siden..