Kundeservice

+45 3841 0389

Mandag-torsdag kl. 8.30-18.00
Fredag kl. 8.30-15.00

Guide til festudlejning

For kunderne i Danmark er det et stort problem, at markedet for udlejning ikke er mere gennemsigtigt.

15. april 2014
Guide til festudlejning

Ingen prisgennemsigtighed

Det gælder især på markedet for teltudlejning. Det er selvfølgelig ikke kun udlejernes skyld at markedet kan virke uoverskueligt. For at give en præcis pris på et stort festtelt kræver det nærmere information fra kunden. Det drejer sig typisk om hvor mange mennesker det er beregnet til, hvilken type telt det skal være, skal der også leveres gulv og vil du selv sætte det op.

At udlejerne ikke har nogen standardpriser på deres produkter gør, at det er meget svært for de potentielle kunde at sammenligne priserne. Derfor kan man tit ende ud med at tage det første tilbud man får, selvom det ikke er det bedste på markedet, da man ikke ved hvad der ellers er derude.

Prissammenligning med Teltudlejningspris.dk

Vores service består i netop prissammenligning. Hjemmesiden fungerer således at du angiver dine behov med hensyn til antal mennesker, dato, post nr og yderligere specifikationer til teltet. Herefter henvender Teltudlejningspris.dk sig til sine mange samarbejdspartnere med dine oplysninger. De vender inden for kort tid tilbage med et specifikt tilbud på din ordre. Det smarte ved servicen er, at du ikke bare har ét tilbud, mend at du kan få op til fire tilbud, som du kan sammenligne med hinanden. Det giver meget bedre forudsætninger for at finde det bedste tilbud. Det både gratis og uforpligtende at bestille et tilbud på Teltudlejningspris.dk.