Kundeservice

+45 3841 0389

Mandag-torsdag kl. 8.30-18.00
Fredag kl. 8.30-15.00

Hold det perfekte surpriseparty

Nogle gange er den bedste gave for dine kære en fest.

02. april 2014
Hold det perfekte surpriseparty

Festens beliggenhed

Den første og vigtigste ting at planlægge er hvor festen skal holdes. Hvis du har en have eller adgang til en græsplæne (eller et andet stort, åbent område), er det en god ide at overveje at udleje et telt og holde festen derhjemme. Teltudlejning plejer at være billigere end at udleje et lokale og samtidig er det hyggeligere at holde festen hjemme i haven. Der findes mange forskellige slags telte i al mulige farver og størrelser og der er også tit mulighed for at udleje borde, stole og service, samt andre festudstyr som for eksempel højtalere og festlys. Selv når det er koldt om vinteren, kan man holde fest i et telt, da man også kan udleje varmekanoner.

Budget

Husk at grundig planlægning er afgørende til et godt surpriseparty. Det er en god ide at lave et omfattende budget for at vide lige præcis hvor mange penge du kan bruge på festen. Man plejer at bruge ca. 6-12 måneder på at planlægge en fest. Selv med et stramt budget er det muligt at holde et succesfuldt surpriseparty - man skal bare være lidt kreativ. For eksempel kan man overspringe middag under festen til fordel for en forlænget cocktailfest med snacks. Man behøver heller ikke at punge ud for en dj, da det nu findes masser af gratis musikapps og websider, hvor man selv kan lave en playlist til festen.

Hold det hemmeligt

Det allervigtigste med et surpriseparty er selvfølgelig at lade være med at afsløre overraskelsen! Fortæl kun venner eller familiemedlemmer, som du kan stole på at holde festen hemmeligt. Børn kan nogle gang have det svært ved at holde hemmeligheder, så det er måske en god ide at fortælle dem om festen først et par timer før gæsterne ankommer. Du skal selvfølgelig også gøre det klart for gæsterne, at festen er en overraskelse, og at de derfor skal helst komme til tiden. Samme dag som festen skal dine kære holde sig langt væk fra festens beliggenhed - her kan du få hjælp fra en ven eller familiemedlem, som kan holde dine kære underholdt et andet sted indtil festen begynder.