Kundeservice

+45 3841 0389

Mandag-torsdag kl. 8.30-18.00
Fredag kl. 8.30-15.00

Skal du holde fest?

For dem, der står og skal holde konfirmation, er der bare ét problem: Hvor skal festen holdes?

30. april 2014
Skal du holde fest?

Der er rigtig mange muligheder. Vi har vel alle prøvet suppe, steg og is festen i Sønder Magle forsamlingshus. Det har bestemt sin charme. For andre er det et andet fest lokale, for nogle er det havefest hvor de har benyttet sig af teltudlejning.

De forskellige muligheder

Hvor du skal holde festen, afhænger af flere ting:

  • Hvor mange penge har du til rådighed?
  • Hvor mange skal der med til festen?
  • Hvilken stemning ønsker du?

Pengene har naturligvis noget at sige. Selvom mange mennesker siger, at det i hvert fald ikke er pengene, der skal hindre en god fest for deres barn. Hvis man selv skulle vælge fra ville man altid have det så ekstravagant som muligt. Det mest eksklusive. Hvis man havde haft penegene havde mange sikkert valgt at holde festen på landets mest prominente hoteller, hvor der skulle være alt, hvad hjertet begærer. Overnatning og fyrværkeri. Hele svineriet.

Det er de færreste der har råd til dette. Med foråret kommer varmen, og for mange er det en god lejlighed til at holde en gedigen havefest. Sol fra en skyfri himmel, grønt græs, og gæster der er glade og afslappet. Disse konfirmationer bliver mere og mere populære. For at sikre sig mod vejret, vælger mange mennesker at leje et telt. På den måde ødelægges festen ikke, selvom det begynder at regne. Og det ville da være trist, hvis lille Benjamin skulle få festen ødelagt på grund af vejrguderne.

Ved at leje et telt følger der også en masse ekstra services med. Det ses blandt andet i form af gulv, service, musik og varmeanlæg. Der er med andre ord mulighed for at holde en rigtig fin fest i et telt. Og mange mennesker vil egentlig også hellere dette end føromtalte eksklusive fest.

Det er selvfølgelig også vigtigt at vide, hvor mange mennesker, der kommer til festen. Det harmonerer ikke særlig godt at leje et lille selskabslokale, hvis det kommer 80 personer. Så er det bedste med føromtalte telt, der kan bestilles i flere størrelse. Så er det blot din have, der skal have areal nok.

Tilbud på teltudlejning?

Få op til fire tilbud på teltudlejning, overalt i Danmark her: teltudlejning.