Kundeservice

+45 3841 0389

Mandag-torsdag kl. 8.30-18.00
Fredag kl. 8.30-15.00

Køb den rigtige lyskilde til dit telt

30. august 2021

Content DK

Er du på jagt efter nye pærer eller lamper til dit telt? Så er du heldigvis kommet til det helt rigtige sted! I de nedenstående afsnit vil du nemlig blive klogere på, hvorfor LED pærer fra https://www.lyskilderdirekte.dk/ kan være det helt rigtige valg for dig! Køb lamper og pærer fra selvsamme hjemmeside, hvis du ønsker belysning i høj kvalitet og med lang holdbarhed.

Hvorfor skal jeg vælge LED belysning i mit telt?

Der er flere grunde til, at du skal vælge LED belysning til dit telt. For det første kan du spare penge på elregningen. Det hænger sammen med, at LED pærer bruger væsentlig mindre strøm end traditionelle, ældre pærer som for eksempel glødepærer.

Når en glødepære lyser, så er det kun ca. 10 % af den strøm, der bliver anvendt, som faktisk går til at skabe lys. De resterende 90 % bliver til varme, hvorfor det kan pointeres, at der er et stort strømspild, når det kommer til at anvende glødepærer fremfor eksempelvis LED belysning.

En grønnere fremtid

For det andet bliver der i stort set alle facetter af samfundet fokuseret på, hvordan man kan blive mere bæredygtig for at skåne miljøet. I den forbindelse er strømforbruget blevet et centralt element, der ofte bliver refereret til, når der bliver diskuteret bæredygtighed og grøn omstilling.

Det hænger sammen med, at der kan spares en masse strøm ved at anvende LED belysning fremfor ældre former for belysning. LED pærer bruger langt mindre strøm på at skabe lys og har ligeledes en længere holdbarhed. Denne kombination kan i høj grad være medvirkende til at skåne miljøet og påvirke den grønne omstilling i en positiv retning.