Kundeservice

+45 3841 0389

Mandag-torsdag kl. 8.30-18.00
Fredag kl. 8.30-15.00

Festtelt udlejning: Sørg for de bedste rammer til din fest

31. august 2022

Når man skal afholde en fest, er det vigtigt at have de rigtige rammer. Der er dog ikke altid mulighed for at have en fest i sin bolig, hvis man ikke har pladsen til det. Det kan også være, at man gerne vil holde festen udendørs på en varm sommerdag eller aften.

Overvej et festtelt

I så fald kan det være en god idé at leje et festtelt. Festtelt udlejning giver muligheden for at holde sin fest lige præcis, hvor man ønsker det. Et festtelt giver også lidt ekstra luksus til din fest, og dermed vil dine gæster nyde festen endnu mere.

Du kan finde et stort udvalg af forskellige ting til festudlejning, teltudlejning og partytelt udlejning på nettet, så du kan finde lige præcis den type telt, som passer bedst til din fest.

Leje af festtelt skaber de perfekte rammer for din fest

En af de ting, der er med til at gøre en fest helt perfekt, er selvfølgelig rammerne for festen. Dette kan man sikre sig med festtelt udlejning i Jylland. Festtelte kommer i mange forskellige størrelser og former, og derfor kan man altid finde et, der passer til ens behov.

Et hav af muligheder

Er det f.eks. en mindre familiefest eller måske en stor firmafest? Uanset hvad så er det muligt at finde et partytelt, der passer til netop din fest.

En anden fordel ved at leje et festtelt er, at man ikke skal bekymre sig om vejret. Uanset om det regner eller sner udenfor, så har man altid det samme fine vejr indeni teltene.

Endelig er det også muligt selv at sætte sit personlige præg på teltene. Med pynt og lyskæder kan man nemlig få dem til at fremstå helt, som man ønsker det. På den måde kan man faktisk få dem til at matche resten af festen. Hvis f.eks. ens farvetema er grønt og pink, så kan pynten sagtens matche.

Følger du linket kan du finde leje af festtelt midtjylland, såvel som festtelt nordjylland og et overblik over generet festtelt udlejning jylland.

Festtelt udlejning – overvej dette først

Når man skal holde en fest, er der ofte mange ting, som man skal have styr på. Det kan være alt fra maden og drikkevarerne til underholdningen og pynten.

Overvej dette, før du kigger på teltudlejning

Men det er ikke kun dette, for hvis man ikke har plads nok i sin bolig eller lejlighed, kan det være nødvendigt at leje et festtelt. Dette er dog ikke helt billigt, og derfor bør man overveje nogle ting, inden man kigger på festudlejning.

Den rigtige størrelse

For det første bør man overveje, hvor stort et festtelt man har behov for. Dette afhænger selvfølgelig af, hvor mange personer der kommer til ens fest. For jo flere personer, jo større behov for plads.

Den rigtige type

Dernæst bør man overveje, hvilken type af festtelt, der passer bedst til ens behov og ønsker. Her kan du finde forskellige typer af telte med forskellige designs og farver.

5 gode grunde til at leje et festtelt

  1. Du kan leje et festtelt i mange størrelser, så der er plads til alle dine gæster.
  2. Festtelte er ofte udstyret med flotte lofter, som giver et eksklusivt udtryk til din fest.
  3. Med et festtelt har du mulighed for at have en udendørsfest, selv om vejret ikke er helt på din side.
  4. Festtelte kan let og hurtigt opsættes og nedtages igen, så du slipper for besværet med at finde et egnet lokale til din fest.
  5. Lejer du et festtelt, får du professionel hjælp og vejledning fra start til slut, så du kan fokusere på at nyde din fest!

Uanset om du planlægger en stor familiefest, en mindre fødselsdagsfest eller et brag af en firmafest, kan det være en god idé at overveje teltudlejning. Her er 7 tips til, hvordan du vælger det rette festtelt til din fest:

1. Størrelsen afhænger af gæsterne

Bestem hvor stort dit festtelt skal være. Du kan gøre dette ved at tage et kig på, hvor mange gæster du forventer, og hvor meget plads de hver især vil fylde.

2. Overvej dine muligheder

Overvej hvilken type festtelt, der vil passe bedst til din fest. Skal det være et partytelt, en pavillon eller måske et helt almindeligt telt?

3. Overvej om, du skal tilkøbe mere

Tænk over, om dit festtelt skal have nogle særlige features eller udstyr som f.eks. borde og stole, en bar eller noget andet.

4. Den rette lokation

Lav en liste over de steder i Danmark, hvor du gerne vil holde din fest, og se hvilke festtelte der kan udlejes der.

5. Få den bedste pris

Sammenlign priser på festtelte fra forskellige udlejere, så du kan finde den bedste pris.

6. Tag hensyn til vejret

Husk at tage hensyn til vejret, når du lejer et festtelt. For selv om I vil være i tørvejr inde i teltet, er det ikke sjovt at holde en udendørsfest i regnvejr.

7. Hav en backup-plan

Sørg for at have en backup-plan i tilfælde af, at vejret ikke er med dig den dag, du holder fest. Det kan for eksempel være en plan B med et indendørs lokale eller lignende.