Kundeservice

+45 3841 0389

Mandag-torsdag kl. 8.30-18.00
Fredag kl. 8.30-15.00
  • Gratis og uforpligtendeDet er 100% gratis og uforpligtende at bestille tilbud
  • Hurtigt og nemtVi matcher dig med teltudlejningsfirmaer hurtigt og nemt
  • Spar tid og pengeSammenlign de tilbud du modtager og vælg det bedste

Århus er en stor kommune der blandt andet består af byerne Lystrup, Beder-Malling og Løgten. Der er mange historiske områder at opleve i Århus, her kan man blandt andet gå en tur på Mejlgade, der er et urbant områder med bygninger der er fra før 1800 tallet.

I den indre bydel af Århus ligger Åboulevarden, der er fuld af liv, hvor de gamle bygninger giver en unik stemning, som skal opleves. I Indre by finder du også de historiske gader Frederiksgade og Vestergade, hvor shopping er i højsædet.

Århus er en by spækket med skov og grønne områder, der lægger rammerne for udendørs arrangementer. Dette giver gode muligheder for at rykke bryllup, konfirmation eller fødselsdag ud i naturen.

 

Teltudlejning Århus

 

Bald 22Hvor  finder jeg teltudlejning i Århus?

Ved teltudlejning i Århus er der mange udlejere og det kan hurtigt blive uoverskueligt at ringe rundt til dem alle, for at finde det bedste tilbud på et udlejningstelt i Århus. Hos Teltudlejningspris kan vi tilbyde dig op til 4 tilbud fra vores samarbejdspartnere. Alle vores samarbejdspartnere har stor erfaring inden for teltudlejning og kan sikre dig en god kvalitet.

Measuring2 Hvor stort skal teltet være?

Når man skal vælge størrelsen på teltudlejning, er det for det første vigtigt at vide hvor mange gæster der kommer til arrangementet, men overvejelser som er ligeså vigtige er om der skal være plads til buffet, gavebord, dansegulv og band. Da alle disse ting kræver plads.

En udregning på hvor stor dit udlejningstelt skal være afhænger af hvor mange gæster der kommer, på normalvis siger man 1-1,5 kvadratmeter pr. person. Herudover skal der medregnes plads til de ekstra ting du vil have med til festen.

Den bedste måde at få et præcist svar på, hvor stort et udlejningstelt du skal bruge er ved at snakke med teltudlejeren. De har stor erfaring indenfor udlejning telte og kan give dig en løsning der passer specifikt til din fest.

Dollars 19 Pris for teltudlejning i Århus

Priserne på et udlejningstelt er varierende alt efter dine ønsker. Når der skal udregnes en pris bliver der taget højde for hvor stort teltet skal være og om du selv vil sætte dit udlejningstelt op eller om dette skal gøres af teltudlejeren.

Om der skal være gulv i teltet har også en stor indflydelse på prisen af teltet. Herudover bliver der taget højde for om du ønsker inventar med til dit udlejningstelt, såsom borde, stole og service. Dette er noget der kan blive lavet en samlet pakkeløsning på.

Har du brug for hjælp til finansieringen, kan du overveje, om det vil give mening for dig at samle dine lån med et samlelån.

Restaurant 33 Kan jeg leje inventar sammen med teltudlejning?

Ved teltudlejning kan man hos de fleste teltudlejere lave en pakkeløsning på både telt, service, borde og stole. Der er også mulighed for at få lagt gulv i ens udlejningstelt, dette er en stor fordel hvis man vil skåne gæsternes nypudsende sko, ved finere arrangementer som fx et bryllup.

I mange tilfælde er det også muligt at leje ekstra udstyr, som eksempelvis slush ice maskine eller diskokugle, der kan pifte enhver fest op.