Kundeservice

+45 3841 0389

Mandag-torsdag kl. 8.30-18.00
Fredag kl. 8.30-15.00
  • Gratis og uforpligtendeDet er 100% gratis og uforpligtende at bestille tilbud
  • Hurtigt og nemtVi matcher dig med teltudlejningsfirmaer hurtigt og nemt
  • Spar tid og pengeSammenlign de tilbud du modtager og vælg det bedste

Amager _Strandpark _-_kite _surfers

Info om teltudlejning på Amager

Øen Amager ligger opad København, men det er kun nogle områder af Amager der hører under Københavns kommune. Øen er delt i to områder, Amager øst og Amager vest.

Der er mange flotte omgivelser og historiske byggerier på Amager, et af disse områder er blandt andet Amager strandpark der ligger syd for femøren. Strandparken er kendt for de mange kitesurfere og har et sports venligt miljø, som stranden bl.a. også er bygget til.

I Kastrup ligger ikke kun en lufthavn, men sammen med Dragør er det en af de få byer på Amager der stadig har landbrug og skovområder. Her kan man også finde Amager Fælled som har et smukt fredet naturområde.

 

Teltudlejning Amager

 

Bald 22Hvordan finder jeg teltudlejning på Amager?

Amager er den tættest befolkede ø i Danmark og det kan dermed være svært at finde plads til teltet i gården eller baghaven.Pladsmangel er dog ikke noget man skal være nervøs for, da udlejerne til hver en tid vil hjælpe med at måle pladsen op og finde en teltløsning der passer både til arealet og til antallet af gæster.

Der er et stort antal af teltudlejere på Amager og det kan være svært at finde ud af hvilke teltudlejere der kan leve op til netop dine krav. Vi har teltudlejere som har stor erfaring inden for teltudlejning og som ved hvad der passer til de enkelte arrangementer. Du har derfor gennem os mulighed for at få tilbud fra op til fire teltudlejere, med store kompetencer inden for teltudlejning.

Measuring2 Hvor stort skal teltet være?

Teltets størrelse afhænger af hvor mange mennesker der kommer til arrangementet. Målene for hvor stort dit udlejningstelt skal være ligger normalt mellem 1-1,5 kvm. pr. person, men kan svinge alt efter om det skal være aflange eller firkantet borde og hvor tæt i vil sidde. Der skal også tages højde for plads til buffet, dansegulv og gavebord.

Det kan være svært at få overblik over hvor mange kvadratmeter man skal bruge, men teltudlejerne på Amager er meget behjælpelige med at finde en størrelse der passer til din fest.

Pris for udlejningstelt på Amager

Prisen for et udlejningstelt afhænger af teltets størrelse og opsætning. Har du ikke selv det store kendskab til telte vil teltudlejeren altid være i stand til at guide dig og komme med et godt tilbud på din teltløsning.

Vælger du selv at hente og sætte udlejningstelt op, vil det sænke prisen. Man skal dog også være opmærksom på at opsætning af et udlejningstelt kan være en udfordring.

 Restaurant 33 Hvad kan jeg leje ud over et udlejningstelt?

Teltudlejerne på Amager har et bredt sortiment inden for borde, stole og service. Så står du ikke inde med inventar til festen, vil teltudlejerne kunne levere en pakkeløsning på dette, som en del af teltudlejningen.

Vil man have den bedste fest på Amager kan man peppe festen op med eksempelvis en slush ice maskine, et dansegulv eller en diskokugle. Som en del af teltudlejningen vil dette, også være noget telt udlejeren kan være behjælpelig med.