Kundeservice

+45 3841 0389

Mandag-torsdag kl. 8.30-18.00
Fredag kl. 8.30-15.00
  • Gratis og uforpligtendeDet er 100% gratis og uforpligtende at bestille tilbud
  • Hurtigt og nemtVi matcher dig med teltudlejningsfirmaer hurtigt og nemt
  • Spar tid og pengeSammenlign de tilbud du modtager og vælg det bedste

Den nordlige bydel Charlottenlund, ligger ud til kysten og har byerne Klampenborg og Hellerup til nabo. Langs kysten ligger Strandvejen, med smuk udsigt over Øresundet. Strandvejen starter ved Hellerup, på vejen ligger mange størrer ejendomme og palæer.

I Charlottenlund ligger et fort helt nede ved kysten. Fortet er med sin strand, kiosker og campingområde et samlingssted om sommeren, for unge såvel som gamle. I gamle dage var fortet en del af søfronten der skulle beskytte København mod fjendtlige angreb fra øresundet.

Teltudlejning Charlottenlund

 

Bald 22Hvor kan du finde tilbud på teltudlejning i Charlottenlund?

I Charlottenlund er der smuk natur og bydelen ligger lige ned til vandet. Det vil derfor være oplagt at udnytte disse omgivelser og rykke festen udendørs, i et udlejningstelt.  

Står du og skal bruge tilbud på teltudlejning i Charlottenlund, kan vi hos teltudlejningspris.dk tilbyde dig op til 4 tilbud fra vores samarbejdspartnere.Tilbuddene er gratis og uforpligtende. Vores partnere har stor erfaring inden for teltudlejning og vil have mulighed for at hjælpe dig med at lave en løsning, der passer din ønsker og krav til et udlejningstelt.

Measuring2 Størrelse på et udlejningstelt

Størrelsen på et udlejningstelt afhænger primært af antallet af gæster der deltager i arrangementet. Pr. person skal man regne med cirka 1-1,5 kvm. Dette målforhold er inklusiv det stykke bord og den stol gæsten skal sidde ved.

Vil du i dit udlejningstelt have buffet, band eller dansegulv, er det vigtigt også at medregne plads til dette. Det er ikke nogle bestemte mål på dette og det kan altid anbefales at lade teltudlejeren beregne hvor stort dit udlejningstelt skal være for at der er nok plads.

Er du i tvivl om det er plads til dit udlejningstelt i haven, er det altid en god ide at spørge udlejeren. Dette vil også sikre at du overholder de love og regler der er ved teltudlejning.

Dollars 19Prisen på teltudlejning i Charlottenlund

Ved teltudlejning har størrelsen på teltet en stor indflydelse på prisen. Det er vigtigt ikke at spare på pladsen, da luften i teltet kan blive tung eller fugtig hvis der er for mange mennesker i teltet i forhold til størrelsen.

Ønsker man gulv i et udlejningstelt kommer dette til at koste lidt ekstra, den specifikke pris kommer dog an på typen af gulv og hvor mange kvadratmeter der skal lægges. Skal dit udlejningstelt stå på asfalt kan der komme et ekstra gebyr da det ikke er muligt at sætte pløkker i asfalten og dit udlejningstelt skal derfor sættes fast på anden vis.

Ved teltudlejning kan man betale udlejeren for at opsætte dit udlejningstelt.Vil man selv prøver kræfter af med opsætning af dit udlejningstelt, kan der være lidt penge at spare. Det anbefales dog at man har lidt erfaring med opsætning af et udlejningstelt.

Restaurant 33 Lej ekstra udstyr sammen med teltudlejning

Har du ikke selv stole, borde og service til alle gæsterne, kan dette lejes ved teltudlejning. Der er flere forskelligt inventar at vælge imellem, vil man for eksempel have en guldstol fremfor en plastik havestol, kan dette i de fleste tilfælde godt ved lade sig gøre. Hos mange udlejere er det også muligt at få taget opvasken efter festen, dette kan give dig ekstra overskud til blot at have det sjovt og nyde din egen fest.

I sammenhæng med teltudlejning er det også muligt at leje maskiner og ekstra tilbehør såsom jukebox, slush ice maskine og varmekanoner.