Kundeservice

+45 3841 0389

Mandag-torsdag kl. 8.30-18.00
Fredag kl. 8.30-15.00
  • Gratis og uforpligtendeDet er 100% gratis og uforpligtende at bestille tilbud
  • Hurtigt og nemtVi matcher dig med teltudlejningsfirmaer hurtigt og nemt
  • Spar tid og pengeSammenlign de tilbud du modtager og vælg det bedste

Faxe er en mindre stationsby på Sjælland. Byerne Rønnede og Karise ligger som små nabobyer til Faxe. Næstved er den tætteste storby. De fleste kender Faxe fra Faxe bryggerierne , men i byen ligger også mange naturområder og gode muligheder for at bade om sommeren. Der ligger blandt andet en strand der flittigt bliver brugt om sommeren.

I Faxe bliver der gjort meget for at bibeholde naturen og deres skove. Skovene i faxe kan benyttes til løb, vandring og udendørs aktiviteter for voksne og børn.

Planlægger man en fest i Faxe kan man med fordele sætte et udlejningstelt op i haven, de flotte grønne omgivelser vil give arrangementet et præg af frihed og hygge.

Teltudlejning Faxe

 

 

 Bald 22 Hvor finder jeg et udlejningstelt i Faxe?

Det er tidskrævende at ringe rundt til flere teltudlejere i Faxe for at få det bedste tilbud. Vi har her på Teltudlejningspris en service hvor vi tilbyder dig op til fire tilbud fra vores partnere.  

Alle vores partnere har stor erfaring inden for teltudlejning og er gode til at lave en teltløsning der passer til dine ønsker og krav.

Measuring2  Størrelsen på et udlejningstelt i Faxe

Den vigtigste faktor for hvor stort et udlejningstelt du skal bruge, er antallet af gæster. Vil man selv lave en cirka beregning kan man regne med 1-1,5 kvm pr. person.

Når du beregner hvor stort et udlejningstelt der skal bruges, skal der også kigges på hvilke ekstra ting der skal stå i teltet, såsom anlæg, varmekanoner og buffet.  

Teltudlejeren vil altid kunne hjælpe dig med at regne ud hvor stort teltet skal være, i forhold til gæster og inventar.  

Dollars 19 Prisen på et udlejningstelt i Faxe

Der er flere ting der har indflydelse når man skal finde en pris på et udlejningstelt i Faxe. Et udlejningstelt kommer i forskellige størrelser og prisen stiger i forhold til hvor stort teltet skal være.

For at spare på omkostningerne ved et udlejningstelt i Faxe kan man selv stå for afhentning, opsætning og nedtagning af udlejningstelte. Er det et større udlejningstelt kan det dog anbefales at have lidt erfaring med at sætte et op.

Vælger du et have et udlejningstelt sat op på asfalt kan dette give en mindre stigning i prisen, da det ikke er muligt at sætte teltpløkker i asfalt og teltet skal derfor sættes fast på anden vis.

Restaurant 33 Leje af inventar til et udlejningstelt i Faxe

Ønsker du ikke selv at stå for borde, stole og service til dit udlejningstelt i Faxe, kan du leje det igennem teltudlejeren. At leje inventar til dit udlejningstelt som en pakkeløsning hos teltudlejeren er tidsbesparende og kan give dig et bedre tilbud.

Teltudlejerne vil i sammenhæng med teltudlejning, også have mulighed for at udleje ekstraudstyr som fx slush ice maskine, varmekanoner og belysning.

Til et udlejningstelt i Faxe er det også muligt at få lagt gulv. At få lagt gulv i et udlejningstelt kan primært være en god ide på en blødere grund som eksempelvis jord eller græs for at få et stabilt underlag til eventuelt band og buffet. Det vil også skabe større komfort for dine gæster.