Kundeservice

+45 3841 0389

Mandag-torsdag kl. 8.30-18.00
Fredag kl. 8.30-15.00
  • Gratis og uforpligtendeDet er 100% gratis og uforpligtende at bestille tilbud
  • Hurtigt og nemtVi matcher dig med teltudlejningsfirmaer hurtigt og nemt
  • Spar tid og pengeSammenlign de tilbud du modtager og vælg det bedste

Holbæk er en fjordby i Nordvestsjælland. Som en del af byen ligger også Orø, der er en lille ø, beliggende helt inde i Isefjorden. Holbæk er den største by i Nordvestsjælland og blev i sin tid bygget om omkring Holbæk slottet.  

I Holbæk er der muligheden for at rejse tilbage til starten af 1900-tallet, det kan ske ved at tage ud og besøg andelsbyen Nyvang. Andelsbyen er en livlig by med blandt andet en gammeldags farmer, købmand og mejerist. Andelsbyen er en god oplevelse for især børn, da de får lov at opleve historien i form af smag, duft og lege.  

Vil man derimod hellere nøjes med at kigge forskellige historiske elementer, er Holbæk museum et besøg værd. Museet har både permanente og skiftende udstillinger, der eksempelvis omhandler stenalder eller bronzealder.

Holbæk er fyldt med gode oplevelser, men ikke kun i dagtimerne. Brorfelde er et observatorium der åbner når mørket falder på. Her kan man tage børnene med, fortælle gyserhistorier og kigge på stjerne.

I holbæk har man store muligheder for at nyde naturen, der er blandt andet istidslandskabet der ligger ved Magle Søen, søen er 15.000 år gammel og området er også kendt som De Sjællandske Alper. I naturområdet er et sundt plante- og dyreliv og hvis ønsket, er det muligt at få en guidet tur.

Har man børnene med og ønsker en mere lærerig naturoplevelse, kan man tage færgen ud til Orø, hvor dyreparken ligger. I dyreparken er mange forskellige dyrearter og man kan blandt andet opleve krokodille fodring, slangefremvisning og ponyridning.

Teltudlejning Holbæk

 

Bald 22Hvor kan jeg få tilbud på teltudlejning i Holbæk?

Teltudlejning er en god løsning til hvordan man skal holde sin fest i Holbæk. Man kan uden problemer sætte et udlejningstelt ud i haven og nyde den gode stemning naturen giver festen.

Når det kommer til teltudlejning udbydes der flere forskellige løsninger og priserne kan være svingende. Det kan derfor være en god ide at indsamle bud fra forskellige udlejere, for at få teltudlejningen præcis efter ens behov og ønsker. Det kan dog være tidskrævende at indsamle bud fra forskellige teltudlejere.

Hos os på teltudlejningspris.dk tilbyder vi dig op til fire tilbud fra vores partnere. Tilbuddene er gratis og uforpligtende. På denne måde spare du tid og får et overblik over mulighederne.

Dollars 19Pris på teltudlejning i Holbæk

En pris på teltudlejning i Holbæk vil altid være svingende, indtil udlejeren ved hvad du præcist ønsker. En faktor der kan ændre på prisen er størrelsen på udlejningstelte, prisen vil altid være højere hvis man ønsker teltudlejning til 50 personer, frem for 20 personer. Ønsker man selv at opsætte og nedtage udlejning telte, kan man spare lidt penge. Dette kan dog kun anbefales hvis man har lidt erfaring med håndtering af udlejning telte.

Om man vil have gulv i sit udlejningstelt, har også en indflydelse på prisen for teltudlejning. Gulv i et udlejningstelt kan anbefales hvis gæsterne har pudset sko, således de får et rent og stabilt underlag. Gulv anbefales også om vinteren, da det vil lukke lidt af for kulden fra jorden og give en mere komfortable fest oplevelse.

Teltudlejning på asfalt giver en mindre stigning i prisen da udlejeren ikke kan sætte pløkker i asfalten og derfor bliver nødt til at fastsætte udlejningstelte med en anden teknik.

Measuring2Størrelsen på et udlejningstelt

Ved teltudlejning er det vigtigt at have den rette størrelse på teltet, for at undgå luften bliver tung eller fugtig. Man regner på normal vis efter 1-1,5 kvadratmeter pr. gæst, det indebære gæsten, bordplads og stol. Der skal dog ved denne beregning tages højde for at ikke alle borde fylder lige meget. Ønsker man at have dansegulv, buffet eller live band skal der medregnes ekstra plads til dette.

Restaurant 33Ekstra udstyr ved teltudlejning

Skal du holde stor fest men mangler borde og stole til gæsterne er dette altid noget man vil kunne låne i forbindelse med teltudlejning. Det hele kan i de fleste tilfælde laves som en pakkeløsning.

Har du en ønske om at lave en lidt anderledes fest, kan du hos teltudlejeren, leje ekstra udstyr såsom soft ice maskiner, dansegulv, anlæg og varmekanoner.