Kundeservice

+45 3841 0389

Mandag-torsdag kl. 8.30-18.00
Fredag kl. 8.30-15.00
  • Gratis og uforpligtendeDet er 100% gratis og uforpligtende at bestille tilbud
  • Hurtigt og nemtVi matcher dig med teltudlejningsfirmaer hurtigt og nemt
  • Spar tid og pengeSammenlign de tilbud du modtager og vælg det bedste

Kirke Hvalsø ligger på sjælland og er den største by i Lejre kommune, hvor der blandt andet også ligger byerne Kirke Hyllinge og Kirke Saaby. Hvalsø ligger ude på landet og er omringet af smukt natur. Skal du holde en fest i Hvalsø er det oplagt at, leje et udlejningstelt og flytte festen ud i naturen.

Kirke Hvalsø ligger omkring Bidstrup skovene der er det højeste punkt på Sjælland. Der er meget aktivitet i Bidstrup skovene hvor der blandt andet er mountainbike spor til erfarne kører.  

Teltudlejning Hvalsø

 

 

Bald 22Hvor kan jeg leje et udlejningstelt i Hvalsø?

Der er ikke mange teltudlejere i Hvalsø, vi har dog samarbejdspartnere der med glæde vil leje telte ud i Hvalsø og med disse partnere kan vi fra teltudlejnigspris.dk  tilbyde op til 4 tilbud på et udlejningstelt i Hvalsø. Om du har et stort eller et lille areal at holde arrangementet på, har teltudlejerne stor erfaring inden for teltudlejning og kan skræddersy løsninger der passer dine ønsker.

Measuring2 Hvor stort skal et udlejningstelt være?

Når man udregner hvor stort dit udlejningstelt skal være, vil man normalt regne med 1-1,5 kvadratmeter pr. person. Denne udregning inkludere kun antallet af personer, borde og stole der skal kunne være i et udlejningstelt.Vil man have et dansegulv, en bar eller et band i sit udlejningstelt er det vigtigt også at regne med ekstra plads til dette.

De fleste i Hvalsø har mulighed for at finde en stor plads til et udlejningstelt, er dette ikke tilfældet vil teltudlejeren altid gøre hvad han kan for at du får et udlejningstelt der passer til arealet på trods af pladsen.

Dollars 19 Hvad er prisen for et udlejningstelt i Hvalsø?

Prisen på et udlejningstelt i Hvalsø afhænger primært af to ting, størrelsen på det udlejningstelt du kunne tænke dig og opsætningen. Vælger man at sætte teltet op selv kan dette sænke prisen lidt, det er dog fysisk hårdt at sætte et udlejningstelt op.

Prisen på et udlejningstelt kan derudover også afhænge af om man vil have gulv og varme i teltet, det kan anbefales i de kolde tider. Gulv kan også anbefales om sommeren i tilfælde af man vil have dansegulv eller blot vil have et underlag der er stabilt.

Restaurant 33 Kan jeg leje inventar og ekstra udstyr med til at udlejningstelt?

Hos de fleste udlejere i Hvalsø er det muligt at lave en løsning der indeholder både udlejningstelt, borde, stole og service. Hos de fleste udlejere er der et udvalg i borde, stole og service alt efter hvilken kvalitet, design og funktionalitet man ønsker.

Ekstra udstyr såsom softicemaskine, en bar eller et fadølsanlæg kan virkelig sætte prikken over i'et til en fest. Sådanne ekstra udstyr kan for det meste lejes som en samlet pakke sammen med et udlejningstelt.