Kundeservice

+45 3841 0389

Mandag-torsdag kl. 8.30-18.00
Fredag kl. 8.30-15.00
  • Gratis og uforpligtendeDet er 100% gratis og uforpligtende at bestille tilbud
  • Hurtigt og nemtVi matcher dig med teltudlejningsfirmaer hurtigt og nemt
  • Spar tid og pengeSammenlign de tilbud du modtager og vælg det bedste

Info om teltudlejning i København

Bor du i København og skal holde stor fest? Så kan det være svært at finde det rette festlokale, eller have alle gæsterne indenfor i sit eget hus. Derfor kan teltudlejning i København være en god mulighed. Med teltudlejning i København, kan du stadig holde festen i hjemlige rammer, også selvom du ikke har plads i huset. Det kan dog være svært, at finde det rette teltudlejningsfirma i København. Det kan Teltudlejningspris.dk hjælpe dig med. Teltudlejningspris.dk sammenligner tilbud fra en lang række udbydere af teltudlejning i København. På den måde kan du finde den teltudlejning i København, som passer bedst til netop dine behov. Det vil samtidig spare dig for at lave din egen research på teltudlejning i København, og dermed vil du have ekstra tid til at planlægge resten af arrangementet.

Teltudlejning København

 

Bald 22 Hvad skal overvejes ved teltudlejning i København?

Ved teltudlejning i København er det vigtigste spørgsmål, om du har et sted at slå teltet op. Hvis du skal bruge teltudlejning i København kræver det altså, at du har en have af en vis størrelse. Det næste du skal overveje med teltudlejning i København, er størrelsen på teltet. For det første skal teltet kunne passe i din have, og for det andet skal alle gæsterne kunne være i det. Formen på teltet kan variere, og kan tilpasses efter din haves form. Størrelsen på teltet er meget afhængig af antal gæster. En god tommelfingerregel er, en spisende gæst fylder ca. 1 m2. Derudover skal medregnes andre faktorer som f.eks. barområde, dansegulv, plads til band, buffet eller lignende.

Restaurant 33 Inkluderer teltudlejning i København andet end telte?

Teltudlejning i København sker oftest i forbindelse med et større arrangement. Det kan betyde at du har brug for andet end teltudlejning. Det kan typisk være gulve, borde, stole, musikanlæg, band, service og meget mere. Derfor har mange teltudlejnings udbydere i København, også en lang række relaterede produkter til leje. Mange teltudlejnings udbydere i København tilbyder derfor den fulde festløsning. Det vil gøre det mere overskueligt for dig, hvis du kan leje alt til festen hos samme udlejer. Faciliteterne som den enkelte teltudlejer i København tilbyder, varierer fra teltudlejer til teltudlejer.

Dollars 19 Hvad er prisen for teltudlejning i København?

Prisen for teltudlejning i København varierer meget. Prisen er afhængig af en lang række faktorer, så prisen kan ikke oplyses på forhånd. Den vigtigste faktor er størrelsen på teltet. Jo større et telt, jo højere en pris. Den næste er kvaliteten på udlejningsteltet. Der findes forskellige typer udlejningstelte, og prisen kan variere meget på den enkelte type telt. Tidsperioden for lejemålet er også en vigtig faktor for prisen. Der er forskel på prisen, hvis f.eks. teltudlejningen er 4 dage i stedet for 2 dage. Skal teltudlejningsfirmaet også medbringe gulve og andet tilbehør, stiger prisen på det samlede lejemål også. Der er ofte rabat at hente, hvis du selv henter og opstiller udlejningsteltet og tilbehøret. Mange teltudlejnings udbydere i København møder ofte op med en instruktør, og forventer et lille hold "hjælpere" til at hjælpe med opstillingen af teltet. Efter alle disse informationer er oplyst, er det muligt for teltudlejere i København at give et tilbud.

Businessmen 26 Modtag tilbud på teltudlejning i København!

For at få tilbud på teltudlejning i København skal du udfylde kontaktformularen. Efter du har udfyldt kontaktformularen, samler Teltudlejningspris.dk tilbud fra sine samarbejdspartnere i København. Teltudlejerne vender herefter tilbage med hvert deres tilbud på teltudlejning i København. Du kan nu vælge det tilbud på teltudlejning i København du finder bedst. At modtage tilbud på teltudlejning i København er 100 % uforpligtende og gratis.

Two 44Tilbydes teltudlejning i hele København?

Ja, Teltudlejningspris.dk samarbejder med teltudlejere i hele København, og dækker derfor hele hovedstaden. Teltudlejning i København er populært i hele byen, men de mest efterspurgte områder er: Vesterbro, Nørrebro, Østerbro, Kongens Enghave, Amager Øst, Amager Vest, Valby, Bispebjerg, Vanløse, Ørestaden, Islands Brygge, Christianshavn, Frederiksberg, Brønshøj og Husum.