Kundeservice

+45 3841 0389

Mandag-torsdag kl. 8.30-18.00
Fredag kl. 8.30-15.00
  • Gratis og uforpligtendeDet er 100% gratis og uforpligtende at bestille tilbud
  • Hurtigt og nemtVi matcher dig med teltudlejningsfirmaer hurtigt og nemt
  • Spar tid og pengeSammenlign de tilbud du modtager og vælg det bedste

Næstved ligger på Sydsjælland og er en af Sjællands fem største byer. Byen ligger op ad susåen og planetbyerne Rønnebæk, Mogenstrup, Holme-olstrup, Fensmark, Geldsted og Herlufmagle er alle byer der ligger som en udvidelse af Næstved.  Næstved er blevet kåret som den tredje bedste handelsby, men de fleste kender byen fra deres gardehusarer, som senere hen er blevet rykket til Slagelse.

At have det sjovt med børnene i Næstved er ikke en udfordring. Der ligger blandt andet Bonbonland som er et hit blandt børn. Forlystelsesparken har over 60 forlystelser for både de små og for vovehalsene. Det vil altid være muligt at finde mad både til voksne og børn, da de i Bonbonland har et stort udvalg i spisesteder, lige fra restauranter til cafeer.

En mere rolig og naturnær oplevelse i Næstved kan ske ved en kanotur på Susåen. Området er brugt meget til kanoture, både af turister og lokale. Langs åen finder man flere små lejre, nogle med bål og shelter og andre kun med bålplads.

Vil man give sine børn en lærerig oplevelse i Næstved, kan man besøge Zoopark. Parken har en stor samling af forskellige dyrearter, hvor man ved enkelte af dyrene kan få lov at være tæt på disse og klappe dem. Andre af dyrene er dog lidt farligere og er derfor bag indhegning. I Zoopark har de som de eneste i Norden en sjælden hvid tiger, som bestemt er et besøg værd. I parken er det muligt at købe drikkevare, men vil man have frokost i parken, skal man selv medbringe denne. Dog er der er også en grill til gratis afbenyttelse.

 

Teltudlejning Næstved

 

Bald 22Teltudlejning i Næstved

Priserne for teltudlejning kan være svingende mellem udlejere og deres sortiment af gulv, telte og inventar kan også være forskellige. Det kan derfor være en god ide at få tilbud fra forskellige udlejere.

Vil du ikke bruge en masse tid på at få tilbud fra flere, kan du på teltudlejningspris.dk få op til fire tilbud på teltudlejning, da vi arbejder med forskellige partnere. Vores partnere har stor erfaring inden for teltudlejning og kan give dig et tilbud på en skræddersyet løsning med et udlejningstelt og alt hvad du skal bruge til teltet.

Measuring2Hvor stort skal mit udlejningstelt i Næstved være?

Når man skal finde ud af hvor stort et udlejningstelt man skal bruge, er det vigtigt at vide hvor mange gæster der kommer til arrangementet. Man regner normalt med 1-1,5 kvadratmeter til hver gæst, hvilket indebærer gæsten, siddeplads og bordplads. Denne udregning er kun vejledende, da det kan variere alt efter bordstørrelse, typen af arrangementet og hvor tæt man vil sidde.  

Når der er udregnet hvor meget plads man skal bruge til gæsterne, er det vigtigt at lægge nogle ekstra kvadratmeter til. Den ekstra plads skal eventuel bruges til et dansegulv, en buffet eller et band. Har man ikke den store forstand på teltudlejning, kan man til hver en tid få teltudlejeren til at udregne hvor stort telt du skal bruge, for at få den optimale telt løsning i forhold til dine ønsker.

Dollars 19Hvor meget koster teltudlejning i Næstved?

Prisen på teltudlejning afhænger meget af hvor stort arrangementet er og hvilke ønsker man har til ekstra udstyr og indretning af udlejnings teltet.Har man mange gæster til ens arrangement vil teltet til hver en tid bliver dyrere, end hvis man er et mindre selskab, da teltet så også vil være mindre.

En faktor der også har indflydelse på teltudlejnings priser er, om man vil have gulv i teltet. At få gulv i teltet kan have flere fordele, som for eksempel at isolere mod kulde fra jorden og give et stabilt underlag. Man kan også nøjes med kun at få lagt gulv til danse-områder og beholde græsunderlag i resten af teltet. Der er mange muligheder ved teltudlejning og det er altid noget man kan snakke med udlejeren om.

Har man lidt erfaring med teltudlejning kan man spare en smule penge ved selv at opsætte og nedtage teltet, det kan dog være fysisk hård alt efter teltets kvalitet. Teltudlejning på asfalt kan give en mindre stigning i prisen, da teltet ikke vil kunne fastgøres med pløkker og derfor skal sættes fast på anden vis.

Restaurant 33Kan jeg leje andet ved teltudlejning i Næstved?

Mangler du stole, borde eller service, kan det lejes i sammenhæng med teltudlejning. De fleste udlejere har forskellige designs at vælge imellem, hvilket kan være en hjælp hvis man har et bestemt tema til arrangementet.

Ønsker man at leje andet udstyr såsom røgmaskiner, slush ice maskiner eller anlæg kan dette også lade sig gøre hos de fleste teltudlejere.