Kundeservice

+45 3841 0389

Mandag-torsdag kl. 8.30-18.00
Fredag kl. 8.30-15.00
  • Gratis og uforpligtendeDet er 100% gratis og uforpligtende at bestille tilbud
  • Hurtigt og nemtVi matcher dig med teltudlejningsfirmaer hurtigt og nemt
  • Spar tid og pengeSammenlign de tilbud du modtager og vælg det bedste

Selvom det ligger til navnet, er det ikke hele den nordlige del af Sjælland der indgår som en del af Nordsjælland, men blot den nordøstlige del. De største byer i Nordsjælland er Helsingør, Hørsholm, Farum, Birkerød og Hillerød.

I nordsjælland finder du de tre kendte slotte Kronborg-, Frederiksborg- og Fredensborg slot. Kronborg slot er også kendt som Hamlets slot, der stammer fra Shakespeares Hamlet.

Er man til fiskeri og badning, har Nordsjælland nogle af de bedste omgivelser for dette. Langs Nordsjællands kyst ligger byerne Hornbæk, Liseleje,Tisvilde, Rågeleje og Gilleleje, der anses for at være nogle af de bedste badebyer i Danmark.

Teltudlejning Nordsjælland

 

 

Bald 22Teltudlejning i Nordsjælland

Har du nogle bestemte ønsker til dit udlejningstelt og ønsker du et tilbud fra forskellige udlejere, kan det hurtigt blive en tidskrævende opgave at finde et udlejningstelt i Nordsjælland.

Her på Teltudlejningspris tilbyder vi at matche dig med vores partnere, her vil du modtage op til fire gratis og uforpligtende tilbud. Alle vores partnere har erfaring med teltudlejning og vil hjælpe med at få indfriet dine ønsker.

Measuring2 Størrelsen på dit udlejningstelt

For at der skal være plads til alle dine gæster er det ved teltudlejning vigtigt, at vide hvor stort teltet skal være. Vil man selv regne på hvor stort et udlejningstelt man skal bruge, kan man som udgangspunkt regne med 1-1,5 kvm pr. person. Det kan dog svinge alt efter bordenes størrelse.

Udover disse kvadratmeter skal der tillægges plads til eventuelt band, mad og garderobe. Denne udregning vil ikke blive helt præcis og det er derfor i de fleste tilfælde nemmere at fortælle teltudlejeren hvor mange gæster der kommer og hvilke ting du ellers vil have i dit udlejningstelt.

Dollars 19 Prisen på teltudlejning i Nordsjælland

Det er ikke muligt at give en specifik pris på teltudlejning i Nordsjælland, da prisen afhænger af nogle forskellige faktorer. En stor indflydelse på prisen er teltets størrelse, jo større et udlejningstelt, jo højere er prisen.

Udover størrelsen på teltet, afhænger prisen også af om du ønsker gulv i dit udlejningstelt. Et stabilt underlag i et udlejningstelt giver et godt underlag for at stille buffet og anlæg på. I de kolde måneder er det også en god ide med gulv i et udlejningstelt, for dermed at undgå at gæsterne får kolde fødder af den kolde jord.

Skal dit udlejningstelt stå på asfalt kan der komme en mindre stigning i prisen, da det ikke er muligt at sætte pløkker i asfalten, og et udlejningstelt skal derfor fastgøres på anden vis.

Vil man spare lidt penge på teltudlejning i Nordsjælland, kan man selv tage kampen op med at hente, opsætte og nedtage teltet. Ved selv at stå for dette skal man ikke betale for at telt udlejeren selv skal ud og sætte det op, dog kan det ved de større udlejningstelte være svært at sætte op hvis man er uden erfaring inden for teltopsætning.

Restaurant 33 Hvad kan jeg ellers leje til mit udlejningstelt i Nordsjælland?

Har du ikke selv service, borde og stole nok til alle gæster, er det muligt at leje dette i sammenhæng med leje af et udlejningstelt i Nordsjælland. Ved udlejning af service er det også muligt at bestille opvask af det lejet service, så det eneste du skal koncentrere dig om er at have det sjovt til festen.

Der er mange muligheder for at lave en god temafest ud fra Nordsjælland, med slotte, konger og smuk natur. Ønsker du at holde en temafest eller blot vil have lidt ekstra luksus til festen, er det muligt at leje ekstra udstyr til dit udlejningstelt. Udstyr såsom taler stol, guldstole eller slush ice maskiner.