Kundeservice

+45 3841 0389

Mandag-torsdag kl. 8.30-18.00
Fredag kl. 8.30-15.00
  • Gratis og uforpligtendeDet er 100% gratis og uforpligtende at bestille tilbud
  • Hurtigt og nemtVi matcher dig med teltudlejningsfirmaer hurtigt og nemt
  • Spar tid og pengeSammenlign de tilbud du modtager og vælg det bedste

Info om udlejning af telte

Når man skal stå for leje af telt til en fest, et firmaarrangement eller en anden form for event, kan det være svært at finde den rette teltudlejning. Hvis man ikke tidligere har lejet et telt kan markedet for teltudlejning nemt komme til at virke utroligt uoverskueligt, også selvom man tidligere har fundet et godt firma der står for telt udlejning. Netop derfor sammenligner Udlejningspris tilbud fra en lang række forskellige udbydere af teltudlejning og hjælper med at finde de tilbud som bedst opfylder netop dit specifikke behov for teltudlejning. På den måde kan man bruge mere tid på at forberede resten af arrangementet istedet for at bekymre sig om at finde en ordentlig teltudlejning.

Hvad skal jeg overveje ved leje af telt?

Når man står overfor at skulle finde teltudlejning, er det vigtigt at man først gør sig en række overvejelser. Man skal først og fremmest finde frem til hvor stort teltet skal være. Hvis teltet skal bruges til en privat fest kan man fx starte med at lave en gæsteliste, og derved finde ud af hvor mange mennesker der skal kunne sidde i teltet, før man ringer til en teltudlejning. Teltets størrelse afgøres nemlig næsten udelukkende af antallet af gæster. Da langt de fleste telte fås i en rektangulær form, er det også vigtigt at undersøge om man har behov for et telt i en anderledes form, fx hvis teltet skal opstilles i en have hvor der ikke er plads til et rektangulært telt. Herudover skal man overveje om man har brug for at få opfyldt andre særlige behov i forbindelse med teltudlejning.

Kan jeg leje andet end telte?

Ofte når man skal leje et telt er det fordi man skal holde en stor fest eller et event med mange deltagere, og derfor forekommer det ofte at man udover teltet også står og mangler en lang række udstyr til festen eller eventet. Tit mangler man fx borde, stole, service, selve gulvet, et musikanlæg, varmeovne og meget andet. Derfor er det hos langt de fleste teltudlejningsfirmaer muligt at leje en lang række andre ting som man har brug for i forbindelse med leje af telt. Mange teltudlejninger tilbyder fx fulde festløsninger, hvor man kan leje stort set alt man har brug for til at holde en god fest. Dermed kan en god telt udlejning sørge for at hjælpe med til at man kan afholde et godt gennemført arrangement uden at man skal rundt til en lang række forskellige udlejningsbureauer for at finde alt hvad man har brug for.

Hvad er prisen på udlejning af telte?

Prisen på leje af telt varierer en hel del, og afhænger af en lang række faktorer, og er derfor utrolig svær at oplyse uden at kende de nærmere omstændigheder. Prisen på teltudlejning udregnes i langt de fleste tilfælde først og fremmest i en dagspris. Dagsprisen vil typisk primært blive udregnet ud fra størrelsen og kvaliteten på teltet, og om man samtidig skal leje et gulv med til teltet. Dagsprisen kan dog varierer efter hvor lang en periode man vil leje teltet. En anden ting som har afgørende betydning for den samlede pris på leje af telt er om man selv vil hente festteltet og sætte det op, eller firmaet der står for teltudlejning skal levere teltet og sætte det op. Hvis man ønsker at teltudlejningsfirmaet skal stå for opsætning af telt og eventuel gulv, borde osv. så vil prisen sandsynligvis også være højere end hvis man selv står for opsætningen af teltet. Ved udbringning af telt vil den ekstra omkostning sandsynligvis i langt de fleste tilfælde stige i takt med afstanden fra teltudlejningen. Prisen på teltudlejning varierer som sagt en hel del og er utroligt svær at oplyse uden videre. For at finde den helt præcise pris bør man udfylde kontaktformularen og herefter blive kontaktet af udvalgte leverandører af teltudlejning som hver især vil give et specifikt tilbud som opfylder det helt konkrete behov for teltudlejning.

Få et tilbud på udlejning af telte!

Der findes en lang række forskellige firmaer som tilbyder leje af telt, som hver især har en lang række forskellige telte med forskellige størrelser, former og kvaliteter. Derfor kan det være svært at overskue at skulle stå for leje af telt, og finde den rette teltudlejning, navnligt hvis man ikke tidligere har været ansvarlig for leje af telt. Derfor sammenligner Teltudlejningspris.dk tilbud på telt udlejning på tværs af en lang række leverandører og teltudlejningsfirmaer, og assisterer med at finde den rette teltudlejning ved at finde de tilbud som bedst opfylder netop dit behov for teltudlejning.

Hvor kan du få tilbud på udlejning af telte?

Hos Teltudlejningspris.dk kan du få tilbud på leje af telte i hele Danmark, især disse byer er meget efterspurgt: København, Århus, Aalborg, Odense, Esbjerg, Viborg, Næstved, Herning, Roskilde, Rødovre, Birkerød, Charlottenlund, Faxe, Fredensborg, Fredericia, Frederiksberg, Frederikshavn, Haderslev, Helsingør, Herlev, Herning, Hillerød, Hjørring, Holbæk, Albertslund, Brøndby, Dragør, Gentofte, Gladsaxe, Høje-Taastrup, Tårnby, Vallensbæk, Holstebro, Horsens, Hørsholm, Hvidovre, Køge, Kolding, Randers, Ringsted, Silkeborg, Skanderborg, Skive, Slagelse, Sønderborg, Svendborg, Glostrup, Ishøj, Ballerup, Taastrup, Vejle, Farum, Nyborg, Kalundborg, Aabenraa, Frederikssund, Ikast, Middelfart, Korsør, Grenaa, Varde, Nakskov, Solrød, Greve, Ringkøbing og Lyngby.

Derudover kunne du måske også søge efter teltudlejning i områder som: Storkøbenhavn, Amager, Sjælland, Jylland, Fyn, Nordsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Nordjylland, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestegnen, Falster, Lolland, Djursland, Bornholm, Sydfyn og Midtsjælland.