Kundeservice

+45 3841 0389

Mandag-torsdag kl. 8.30-18.00
Fredag kl. 8.30-15.00
  • Gratis og uforpligtendeDet er 100% gratis og uforpligtende at bestille tilbud
  • Hurtigt og nemtVi matcher dig med teltudlejningsfirmaer hurtigt og nemt
  • Spar tid og pengeSammenlign de tilbud du modtager og vælg det bedste

Info om festtelt udlejning

Når man skal holde store fester og det ikke er muligt at leje et festlokale, kan det være oplagt at finde en god udlejning af et festtelt. Hvis man ikke tidligere har stået for leje af festtelt, kan telt udlejnings markedet hurtigt virke uoverskueligt og det kan derfor være svært at finde den rette udlejning af et festtelt som kan opfylde dit helt konkrete behov for leje af festtelt. Netop derfor står Teltudlejningspris.dk for at indsamle og sammenligne tilbud fra en lang række forskellige udbydere af teltudlejning og vi på teltudlejningspris.dk assisterer med at finde flere uforpligtende tilbud som bedst passer til netop dit specifikke behov for leje af et festtelt. På den måde skal du bruge mindre tid på at finde det rette festtelt og mere tid på at glæde dig til den store fest.

Hvad skal jeg overveje ved leje af festtelt?

Noget af det første man skal gøre sig tanker om, når man står overfor at skulle finde den rette festtelt udlejning, er hvor mange gæster festteltet skal kunne rumme. På den måde kan et givent festtelt udlejnings firma hurtigt fortælle om det er muligt at leje et festtelt hos netop dem, da langt de fleste festtelt udlejninger ikke har et ubegrænset antal festtelte på lager som de kan leje ud af, og derfor ikke altid kan opfylde alle behov for festtelt udlejning. Antallet af gæster er altså første overvejelse man bør gøre sig når man skal finde en festtelt udlejning. En anden vigtig faktor man bør tage i betragtning er hvilken form festteltet man skal have. Normalt vil man som standard kunne leje et festtelt som er rektangulært, men hvis man har specielle forhold som gør at et sådan festtelt ikke passer ind i fx en have, så kan man i mange tilfælde leje et festtelt i en anden form. Herudover kan man overveje om man samtidig har et behov for at leje andet end et festtelt. Hos de fleste festtelt udlejninger kan man nemlig samtidig leje stort set alt hvad man har brug for til en stor fest, dvs. fx service, jukebox, gulv, borde, stole og varmeovne.

Hvad er prisen på leje af festtelt?

Et festtelt er ikke blot et festtelt - der findes utroligt mange forskellige størrelser, typer, kvaliteter og ekstra services. Derfor varierer prisen på leje af festtelt en hel del og det kan være utroligt svært at oplyse en præcis pris uden at kende de nærmere omstændigheder. Den eksakte pris på leje af festtelt afhænger først og fremmest af den størrelse som festteltet skal have. Hvis man har behov for et stort festtelt hvor der kan sidde 100 gæster til spisning, så vil prisen på udlejning af  festteltet naturligvis være langt højere end hvis festteltet blot skal bruges til en mindre fest med fx 20 gæster. En anden faktor som har afgørende betydning for den endelige pris på lejen af festtelt er hvorvidt man ønsker at festtelt udlejningen skal stille teltet op eller man selv vil stå for det. Hvis man ønsker at firmaet som står for festtelt udlejning skal sætte festteltet op bliver det i langt de fleste tilfælde dyrere end hvis man selv vil slå festteltet op. Der er dog visse festtelt udlejninger hvor det ikke er muligt at selv stå for at slå festteltet op, og derfor er det inkluderet i prisen på leje af festteltet. Hvis man som nævnt ønsker at leje yderligere . Som sagt varierer prisen på leje af festtelt en hel del og er afhængig af en lang række forskellige omstændigheder. For at få oplyst en nærmere pris på leje af festtelt bør man udfylde kontaktformularen hvorefter man vil blive kontaktet af forskellige festtelt udlejere som hver især vil give et tilbud på festtelt udlejning som passer til dit helt specifikke behov for leje af festtelt.

Få flere tilbud på leje af festtelt!

Lej et festtelt! Så simpelt bør det være. Men når man skal finde den rette festtelt udlejning er det tit ret svært at finde hoved og hale på markedet for leje af festtelt, særligt hvis man selv har svært ved at definere hvilken type festtelt man har brug for og ikke tidligere har stået for leje af festtelt. Derfor sammenligner Teltudlejningspris.dk tilbud på leje af festtelt fra en lang række forskellige festtelt udlejninger og finder de tilbud som bedst passer til det helt konkrete behov for leje af festtelt. Ved at udfylde kontaktformularen sikrer du dig derfor at modtage flere uforpligtende tilbud som bedst passer til netop dit specifikke behov for leje af festtelt.

Festtelt udlejning landet over!

Hos Teltudlejningspris.dk kan du få tilbud på udlejning af festtelt i hele Danmark, særligt i disse byer er festtelt udlejning meget efterspurgt: Århus, Aalborg, Viborg, Næstved, Herning, Roskilde, Rødovre, Birkerød, Sønderborg, Charlottenlund, Middelfart, Lyngby, Korsør, Kalundborg, Grenaa, Fredensborg, Frederiksberg, Frederikshavn, Haderslev, Glostrup, Klampenborg, Herlev, Herning, Hillerød, Hjørring, København, Holbæk, Albertslund, Brøndby, Odense, Dragør, Gentofte, Gladsaxe, Høje-Taastrup, Tårnby, Vallensbæk, Holstebro, Horsens, Aabybro, Hørsholm, Helsingør, Hvidovre, Esbjerg, Køge, Kolding, Randers, Ringsted, Silkeborg, Skanderborg, Slagelse, Skive, Svendborg, Fredericia, Ishøj, Ballerup, Taastrup, Vejle, Farum, Nyborg, Aabenraa, Frederikssund, Ikast, Nakskov, Solrød, Greve, Ringkøbing, Faxe og Varde.