Kundeservice

+45 3841 0389

Mandag-torsdag kl. 8.30-18.00
Fredag kl. 8.30-15.00
  • Gratis og uforpligtendeDet er 100% gratis og uforpligtende at bestille tilbud
  • Hurtigt og nemtVi matcher dig med teltudlejningsfirmaer hurtigt og nemt
  • Spar tid og pengeSammenlign de tilbud du modtager og vælg det bedste

Info om leje af telte

Skal du holde stor fest er leje af telt et oplagt valg. Ved leje af telt kan du stadig holde festen hjemme, selvom du normalt ikke ville have plads. Leje af telt kan have en række fordele. F.eks. er der stadig den hjemlige hygge, som kan være sværere at opnå ved leje af lokaler. Der er også alle de praktiske ting ved at være hjemme, f.eks. at alt i huset også er tilgængeligt, hvis det er nødvendigt. At gæster let kan overnatte, og at du selvfølgelig også selv slipper for at bestille en taxi til at køre dig hjem.

Leje af telt kan dog i nogle tilfælde virke uoverskueligt. Det kan være svært at finde ud af hvordan leje af telt fungerer, og hvem der egentlig er udlejer af festtelte. Derfor kan Teltudlejningspris.dk komme til stor hjælp når det gælder leje af et telt. Teltudlejningspris.dk samler tilbud fra udbydere der tilbyder leje af telte. Det fungerer på den måde, at du indtaster dine kriterier for leje af teltet, og Teltudlejningspris.dk samler tilbud fra de af sine samarbejdspartnere, som kan leve op til dine kriterier. Dermed bruger du mindre tid på leje af teltet, og kan bruge mere tid på resten af arrangementet.

Hvad skal overvejes ved leje af telt?

Ved leje af festtelt, skal du gøre dig forskellige overvejelser, inden du starter processen. Du skal gøre dig klart hvilke kriterier du har ved leje af festtelt, og hvilke specifikationer du ønsker dit telt skal have. Størrelsen af festteltet er ofte udregnet på baggrund af det forventede antal gæster. Start derfor med at lave en gæsteliste. En anden vigtig faktor er hvad teltet skal bruges til. Er festteltet f.eks. lejet til at huse spisende gæster, fylder det mere end hvis gæsterne forventes at stå op. En tredje vigtig faktor inden leje af teltet, er selve formen på teltet. Ved leje af telt er standardformen rektangel. Ønskes anden form på festteltet skal det specificeres præcist. Det kunne f.eks. være på grund af formen på ens have. Ved leje af telt er det ofte i forbindelse med et større arrangement, hvilket kan betyde, at der også er brug for at leje andre ting. Det kan f.eks. være varmeovne, stole, borde, gulve, jukeboxe eller service.

Hvad er prisen på leje af et telt?

Prisen på leje af telt er svær at sætte uden at kende de nærmere specifikationer. Der findes utroligt mange forskellige muligheder for leje af festtelt, og derfor kan prisen variere meget. Først og fremmest afhænger prisen på leje af telt af størrelsen på det telt du ønsker at leje. Der er selvfølgelig stor forskel på prisen på et festtelt på 100 m2 og et på 30m2. Størrelsen på festteltet kommer som sagt an på antallet af forventede gæster, og hvad arrangementet ellers indeholder. Prisen på leje af telt afhænger også af om man selv afhenter og opstiller teltet. Det er ofte sådan, at jo mere man selv er involveret, jo billigere kan det gøres. Det er dog ikke alle teltudlejere der tilbyder at opstille teltet. Det skal derfor gøres klart i kontaktformularen, hvad ens præferencer er på det område.

Udfyld kontaktformularen for leje af festtelt, og du vil få en meget bedre idé om, hvad du kan forvente. Det er gratis og uforpligtende at bestille tilbud hos Teltudlejningspris.dk.

Modtag tilbud på leje af telt!

For at modtage tilbud på leje af telt skal du udfylde kontaktformularen. Teltudlejningspris.dk gør derefter alt arbejdet for dig, og sørger for at udføre din research. Teltudlejningspris.dk modtager herefter en masse tilbud fra sine samarbejdspartnere. Af de tilbud udvælges de bedste som sendes videre til dig. Du kan herefter frit vælge mellem disse tilbud på leje af festtelt. Den lette og hurtige proces sikrer at du oplever det mindste besvær, samtidig med at du får den bedste pris.

Leje af telte i hele landet!

Hos Teltudlejningspris.dk kan du få tilbud på leje af festtelte i hele Danmark, særligt i disse byer er leje af telte meget efterspurgt: Gentofte, Gladsaxe, Høje-Taastrup, Tårnby, Vallensbæk, Holstebro, Horsens, Aabybro, Hørsholm, Helsingør, Hvidovre, Esbjerg, Køge, Birkerød, Sønderborg, Charlottenlund, Middelfart, Lyngby, Korsør, Kalundborg, Grenaa, Fredensborg, Odense,Taastrup, Vejle, Farum, Nyborg, Aabenraa, Frederikssund, Ikast, Nakskov, Solrød, Greve, Aalborg, Dragør, Kolding, Århus, Herning, Roskilde, Rødovre, Randers, Ringsted, Frederiksberg, Frederikshavn, Haderslev, Glostrup, Klampenborg, Herlev, Herning, Hillerød, Hjørring, København, Holbæk, Albertslund, Brøndby, Silkeborg, Skanderborg, Slagelse, Skive, Svendborg, Fredericia, Ishøj, Ballerup, Viborg, Næstved, Ringkøbing, Varde og Faxe.